Project

Biowinkel Awards in een nieuw jasje

In opdracht van de Biowinkelvereniging heb ik in 2020 een compleet vernieuwde versie van de brancheverkiezing voor bio speciaalzaken ontwikkeld met als doel om deze branche flink in het zonnetje te zetten.

De nieuwe opzet is erop gericht zoveel mogelijk bio winkeliers aan te laten sluiten en daarmee een zo groot mogelijk bereik rondom de verkiezingen te realiseren. Naast een nieuwe opzet heeft de verkiezing een compleet nieuwe uitstraling en website gekregen, wat ik samen met Vera Wamsteeker van Angoan en Ferdi Lammers van Flipmedia heb ontwikkeld.

In de eerste week van september 2020 zijn voor de eerste keer de Biowinkel Awards uitgereikt. In totaal waren er 18 trotse winnaars (3 winnaars per categorie), wat heeft een gezorgd voor flink veel media-aandacht op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

Met Joyce heb ik samengewerkt aan de nieuwe opzet voor de Biowinkel Awards waarin zij feilloos de juiste toon weet aan de slaan, mede ook door haar passie en hart voor de biologische speciaalzaak. Zij weet de juiste verbindingen te leggen en expertise in te brengen. Daarbij is samenwerken met Joyce niet alleen op de inhoud maar ook met een vleugje humor waardoor het voor mij altijd heel plezierig is! – Roosmarijn Saat, Gimsel Rotterdam

Meer informatie op: www.biowinkelawards.nl

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email