wie is add some green

Ik ben Joyce van den Bos en ik werk al ruim 10 jaar in diverse marketing- en communicatiefuncties in de biologische branche. Vanaf augustus 2019 doe ik dat als zelfstandige onder de naam Add Some Green en kun je mij inschakelen voor interim-functies en projecten op het gebied van marketing en communicatie.

waarom groene marketing?

De combinatie van food & groen laat mijn marketinghart sneller kloppen. Als marketeer is het mijn verantwoordelijkheid om producten (of diensten) succesvoller te maken. Om ervoor te zorgen dat de omzet gaat stijgen.

Bij groene marketing werk ik met producten die een bijdrage leveren aan een duurzame, betere wereld. Deze producten denken niet alleen aan hun eigen succes, maar ook aan de toekomst van onze aarde en onze (klein)kinderen.

Zoals ik het zie is groene marketing geen commercieel trucje om in te spelen op een trend, maar gaat om het succesvol maken van producten die wereld een stukje beter willen maken.

aan de slag

Graag zet ik mijn marketingervaring in de biologische foodbranche in om groene foodmerken en -bedrijven nog succesvoller te maken.

Lees meer over mijn ervaring als marketeer en wie ik ben op mijn Linkedin profiel.